Al ruim 40 jaar ervaring
Mooie collectie aan meubelstoffen
Mobiele reparaties aan huis
MAAK EEN AFSPRAAK

Meubelstoffeerderij Werkendam

bij eventuele vragen kan u hieronder ons formulier invullen
Service en kwaliteit is nr.1
Vrijblijvende offerte
Gratis halen en brengen
Leenmeubelen
Altijd 3 jaar garantie
Seniorenkorting
BEL NAAR 0184 - 636155
BEKIJK ONZE DIENSTEN

Meubelstoffeerderij Werkendam

Meubelreparatie hout. Zit er een kras in uw houten meubel? Dat kan heel storend zijn, vooral als het op een prominente plek zit, zoals de bovenkant van een salontafel of de voorkant van een buffetkast. Kleine krasjes zijn vaak goed weg te werken met het juiste (onderhouds)middel. Meubelstoffeerderij Werkendam.

Maar diepe krassen en deuken worden een flinke uitdaging als u het zelf op wilt lossen. Op de kras of deuk na is het meubel verder nog netjes, dus is het jammer om een meubel alleen daarom weg te doen. Meubelreparatie hout door een vakman is dan de beste oplossing! Jan de Leerman is gespecialiseerd in het werken met houten meubelen, of deze nu modern of antiek zijn. ij hebben de juiste gereedschappen en middelen om ondiepe en diepere krassen in een houten meubel weg te werken.
MAAK AFSPRAAK...

VULLINGEN MEUBEL VERVANGEN?

Wat zit hij lekker, die oude bank. Maar na al die jaren is het meer alsof u ín de bank zit dan er op, en u kunt ook steeds moeilijker uit de bank komen. Dan is het tijd om de vulling van het meubel te laten vervangen.

Bevat het meubel (schuim)vulling, dan kan deze door het gebruik inklinken of verschuiven. Laatste zien we veel bij kussens van banken, als er vaak aan één kant van het kussen gezeten wordt. Jan de Leerman kan de vulling van het meubel vervangen door een nieuwe vulling zodat u weer comfortabel zit.
Samen kunnen we kijken naar de juiste vulling. Houdt u bijvoorbeeld van een zachte bank of zit u liever op wat hardere kussens? Wij kunnen daar altijd rekening mee houden. Meubelstoffeerderij Werkendam.
MAAK AFSPRAAK...

MEUBEL REPARATIES?

U heeft een heerlijke bank, een fijne stoel of een bijzonder dressoir waar u bijzonder aan gehecht bent. U heeft het al jaren en doet er alles aan om het zo mooi mogelijk te houden. Maar onverhoopt kan er een beschadiging in komen. Door een ongelukje met een kopje koffie, een schoen die te hard tegen het hout tikt of door hondennagels. Meubelstoffeerderij Werkendam.

En natuurlijk kan ook de tijd en het gebruik zorgen voor beschadigingen, bijvoorbeeld in de vorm van versleten bekleding, hardnekkig vuil in de naden of vulling die inzakt. Jan de Leerman kan alle soorten meubelreparaties uitvoeren aan alle soorten meubelen, nieuw of antiek
MAAK AFSPRAAK...

MEUBEL RESTAURATIE

Antieke meubelen zijn weer helemaal in. Ze hebben vaak een speciaal plekje in de huiskamer of de gang, als object, maar ook nog vaak als gebruiksvoorwerp. Een stoel is immers om op te zitten en een kast om spullen in te bewaren. U bent er voorzichtig mee, zorgt voor een goed onderhoud en u maakt het meubel regelmatig schoon. Meubelstoffeerderij Werkendam.

Toch kan het zijn dat er onverhoopt iets stuk gaat. Een kandelaar die was lekt, kastdeurtjes die niet meer goed sluiten, een slot dat dicht is maar waarvan u de sleutel niet meer kunt vinden. Of wellicht heeft u in voorgaande jaren de verkeerde of te veel was gebruikt of is het meubel verkleurd omdat het naast een raam voortdurend blootstaat aan zonlicht. En soms gaat er gewoon iets stuk door gebruik, zoals bekleding die versleten raakt, en singels die doorzakken.
MAAK AFSPRAAK...

NIEUWE BEKLEDING

Heeft u een meubel waarvan de bekleding dusdanig beschadigd is dat reparatie geen optie meer is? Of wellicht bent u gewoon uitgekeken op de kleur van de bekleding, of past de kleur niet meer binnen uw veranderde woonstijl? Dan kunt u kiezen voor een nieuwe stoffering in onze meubelstoffeerderij!

In onze meubelstoffeerderij voorzien wij meubelen van nieuwe stoffering. We hebben een heel ruime keuze aan stalen. Zit de gewenste stoffering er niet bij? Dan gaan wij voor u op zoek naar de bekleding van uw voorkeur. Stel, u heeft een bank. Zelf zit u altijd aan de linkerkant, een de rechterkant zit meestal niemand. Dan slijt de bekleding van de linkerkant sneller dan de rechterkant. Meubelstoffeerderij Werkendam.
MAAK AFSPRAAK...

Jan de Leerman

Voor de kleine en grote reparaties. 
Uw oude meubels
weer zo goed als nieuw!
Privacyverklaring
Algemene Voorwaarden

Contact Informatie

info@jandeleerman.nl
's Heer Boeienstraat 2 | 3311 BN Dordrecht
Di - Vr 09:00 - 17:00 uur | Za 10:00 - 14:00
(of op afspraak)
VOLG ONS OP FACEBOOK
envelopephone-handsetclockmenu