Al ruim 40 jaar ervaring
Mooie collectie aan meubelstoffen
Mobiele reparaties aan huis
MAAK EEN AFSPRAAK

Leerreparatie Bleskensgraaf

De uitkomst om uw geliefde meubel op te laten knappen
Antieke meubelen zijn weer helemaal in. Ze hebben vaak een speciaal plekje in de huiskamer of de gang, als object, maar ook nog vaak als gebruiksvoorwerp. U bent er voorzichtig mee, toch kan het zijn dat er onverhoopt iets stuk gaat. Leerreparatie Bleskensgraaf.
BEL NAAR 0184 - 636155
BEKIJK ONZE DIENSTEN

Waarom Leerreparatie Bleskensgraaf?

Het opnieuw bekleden van een stoel kan verschillende voordelen hebben. Allereerst kan het de levensduur van je stoel verlengen en ervoor zorgen dat deze er weer als nieuw uitziet. Daarnaast kan het de waarde van je meubelstuk verhogen en een persoonlijke touch aan je interieur geven. Leerreparatie Bleskensgraaf.

Benodigdheden en materialen

Voor het opnieuw bekleden van je stoel heb je enkele materialen nodig. Denk hierbij aan stof, schuimrubber, naaigaren, naalden, een nietpistool, schaar, lijm en eventueel een tacktang. Zorg ervoor dat je de juiste materialen en gereedschappen in huis hebt voordat je begint met het bekleden van je stoel.

Het demonteren van de oude bekleding

Voordat je begint met het bekleden van je stoel, moet je de oude bekleding verwijderen. Dit kan een lastig karwei zijn, omdat de oude bekleding vaak goed vastgeniet of gelijmd is. Gebruik een tacktang om de nietjes te verwijderen en snijd de lijm los met een scherp mes. Leerreparatie Bleskensgraaf.

Het meten en knippen van de nieuwe bekleding

Nu je de oude bekleding hebt verwijderd, is het tijd om de nieuwe bekleding te meten en te knippen. Zorg ervoor dat je voldoende stof hebt om de stoel volledig te bekleden en laat extra stof over voor het vastnieten van de bekleding. Knip de stof op maat en gebruik een schaar om de hoeken af te ronden.

Het aanbrengen van de nieuwe bekleding

Nu kun je beginnen met het aanbrengen van de nieuwe bekleding. Begin met het vastnieten van de stof aan de onderkant van de stoel en werk van daaruit naar boven. Zorg ervoor dat de stof strak gespannen wordt, maar niet te strak zodat er geen vouwen ontstaan. Gebruik lijm om het schuimrubber op zijn plaats te houden en de nieuwe bekleding eroverheen te nieten. Leerreparatie Bleskensgraaf.

Het afwerken van de stoel

Nu je de nieuwe bekleding hebt aangebracht, is het tijd om de stoel af te werken. Werk de randen van de bekleding netjes af met een schaar of een mes en zorg ervoor dat alle nietjes en nietjesgaten zijn bedekt. Jan de Leerman.

Voorbeelden van reparatie

Slijtage
Leer Reparatie
Schoonmaken
Opnieuw Kleuren
Krassen en deukjes wegwerken
Herstofferen
Stof vervangen
Antieke en nieuwe meubels
Nieuwe bekleding

Wilt u prijs en kwaliteit vergelijken,

dan komen wij van Jan de Leerman vrijblijvend bij thuis even kijken.

Wij komen nu nog steeds aan de deur voor kleine reparaties, maar ook voor grotere reparaties. Leerreparatie Bleskensgraaf.

Inmiddels hebben wij een mooie collectie aan meubelstoffen die we bij u thuis kunnen laten zien of bij ons in het kleine winkeltje op de Damstraat 61 in Hardinxveld-Giessendam of in Dordrecht in de 's Heer Boeienstraat 2.

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie!
Bel ons
06 - 254 533 19
Mail ons
info@jandeleerman.nl
Locatie
´s heer Boeienstraat 2, 3311 BN Dordrecht
Openingstijden
Di - vrij, 09:00-17:00
Za 10:00 - 14:00 of  afspraak
Locatie
Damstraat 61, 3371AC Hardinxveld-Giessendam
Openingstijden
Alleen op afspraak geopend.

Waar Kunnen we u mee helpen?

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op!
Contact informatie
Dienst
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 100 MB.

  Jan de Leerman

  Voor de kleine en grote reparaties. 
  Uw oude meubels
  weer zo goed als nieuw!
  Privacyverklaring
  Algemene Voorwaarden

  Contact Informatie

  info@jandeleerman.nl
  's Heer Boeienstraat 2 | 3311 BN Dordrecht
  Di - Vr 09:00 - 17:00 uur | Za 10:00 - 14:00
  (of op afspraak)
  VOLG ONS OP FACEBOOK
  envelopephone-handsetclockmenu